BURDUR / GÖLHİSAR - Atatürk Ortaokulu

TÜBİTAK bilim söyleşileri.

Mathy Maths Journey eTwinning projesi

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşin Önder in içinde bulunduğu Lets learn by having fun adlı projenin ortak ürünü olan takvim calismasi videosudur.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmeni Ayşin Önder in içinde bulunduğu Lets Learn by Having Fun adlı projenin ortak ürünü olan derginin videosudur.

Haz

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Çiğdem VURAL'ın  ortak olduğu Let's Learn By Having Fun (Eğlenerek öğrenelim) e-Twinning projemizin çalışmaları.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sibel Mollavelioğlu ‘nun Romanya,Ürdün,Tunus,Malta ortaklığıyla çalıştığı Towards a New Horizon (Yeni bir ufka Doğru) adlı projemizin sonuna geldik.Projemiz boyunca öğrencilerimiz bu ülkelerle aktif olarak etkileşimde bulundu.Tam bir kültür alışverişinin örneği olan projemizde öğrencilerimizle unutulmaz anlar yaşadık.Okulda yaptığımız çevrimiçi görüşmelerde her ülke geleneksel kıyafetlerini giyip milli marşlarını söylediler.

May

2023 İOKBS Başvuruları  başladı.

May

Okulumuz ögretmenlerinden Çiğdem VURAL'ın sürdürdüğü 'AİLEMLE KİTAP OKUYORUM' projesinin amacı veliler ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak.Kitap okumayı hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve kitap okuma alışkanlığı oluşturmak.

May

Quest into Pages projemizde öğrencilerimiz 4 tane kitap okudular.Proje boyunca okudukları kitaplarla ilgili çeşitli aktiviteler yaptılar.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Sibel Mollavelioğlu ‘nun ortak olduğu Quest into Pages (Sayfalara yolculuk)e-Twinning projemizin çalışmaları devam ediyor.

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalardan ve kazandığımız Ulusal etiketlerden sonra  2023 -2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Bugün Atatürk Ortaokulu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Kavçakar'ın ve İlçe Mebbis Yöneticisi Recep Ülgen'in katılımlarıyla E-Twinning okulu oluşumuzu pasta keserek kutladık.