BURDUR / GÖLHİSAR - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Adres
Okulumuz ilçe merkezinde olup Çeşme Mahallesi General Kemal Gökçe Caddesi üzerindedir. Cumhuriyet meydanından yaklaşık 300 m. mesafededir.
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay,imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmeleri için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :1986
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler
SABAH = 08:30 - 12:00 (4 SAAT) ÖĞLE ARASI = 12:00 - 13:25 ÖĞLEDEN SONRA = 13:30 - 15:55 (3 SAAT)