BURDUR / GÖLHİSAR - Atatürk Ortaokulu

eTwinning Okulu Olduk

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalardan ve kazandığımız Ulusal etiketlerden sonra  2023 -2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Bugün Atatürk Ortaokulu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Kavçakar'ın ve İlçe Mebbis Yöneticisi Recep Ülgen'in katılımlarıyla E-Twinning okulu oluşumuzu pasta keserek kutladık.

eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Yayın: 13.05.2023 - Güncelleme: 13.05.2023 09:42 - Görüntülenme: 98